Wednesday, April 27, 2011

Njoftim

Per te gjithe ata qe duan ndeshje te sigurta per daten 30 prill (e shtune ) te me kontaktojne ne e-mailin  e meposhtem dhe une do tju' a jap falas                :  baste-sportive@hotmail.com                  

No comments:

Post a Comment