Friday, May 6, 2011

Per neser kemi ndeshjet te sigurta !! Ndeshjet do te postohen rreth ores 12:00

6 comments:

 1. na nje te sigurt dhe per neve ... faleminderit

  ReplyDelete
 2. dhe po deshet dhe 3 ndeshje me rezultat ekzakt f.l.m.

  ReplyDelete
 3. di ndonjeri ndonje faqe qe i afrohet parashikimeve te ndeshjeve

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. ndonje ndeshje te sigurte per neser ka

  ReplyDelete