Tuesday, May 10, 2011

Njoftim

Sapo morra nje lajm per dy ndeshje 100 % te sigurta per sot !! Te gjithe ata qe i duan keto dy ndeshje te cilat jane me koef mbi 5  duhet te paguajne vetem 4$ !! Pagesa behet permes Paypal dhe cohet  ketu : baste-sportive@hotmail.com  !!Eshte nje oferte e papare sepse ndeshjet jane  100 % te sigurta !!!! Pagesa behet para ndeshjes dhe ndeshjet merren  menjehere vetem duke derguar nje mesazh po ne ate e-mail   ! Nxitoni ! Baste-sportive@hotmail.com

No comments:

Post a Comment