Thursday, October 20, 2011

Cuna kto ditet e fundit mund te keni pare ndeshje pa lidhje dhe ndonjehere nuk ka pasur parashikime ! kjo ka ndodhur sepse faqja ka qene e vjedhur !! Adminet kryesore e kane rrimare perseri faqen dhe se shpejti do fillojme me parashiket tamam ! Flm per mirekuptimin

Hi everyone !! The admins of this page are back !  This page was  stolen last week but we took it again !! The tips last weeks were not our tips ! We will start with our tips on saturday !! Thank you !

No comments:

Post a Comment